Habisol yrityksenä

Habisol on syntynyt aidosta halusta auttaa suomalaisia nauttimaan elämästä Etelä-Ranskassa omasta asunnosta käsin. Habisol on Suomessa rekisteröity ja Ranskassa hyväksytty kiinteistönvälitystoimisto, joka on erikoistunut asuntokauppaan Ranskan Rivieralla.

Autamme ostajaa löytämään toiveidensa mukaisen asunnon seudun laajasta tarjonnasta ja selviytymään 2-3 kuukautta kestävästä, satoja sivuja ranskankielisiä dokumentteja käsittävästä paperityöstä sekä tilaamaan juuri oikeat, prosessissa vaadittavat todistukset.

Autamme myyjää löytämään ostajan asunnolleen, tilaamaan oikeat, kaupanteossa tarvittavat dokumentit sekä ymmärtämään, mitä allekirjoittaa.

Olemme tukena asuntokaupan joka vaiheessa ja läsnä myös kaupan syntymisen jälkeen. Toimimme yhteistyössä paikallisten kiinteistönvälittäjien ja rakennuttajien kanssa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus ranskalaisesta asuntokaupasta ja käytännön elämänkokemusta Ranskan Rivierasta jo 1980-luvulta lähtien. Olemme suomalainen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja meillä on valtuudet toimia kiinteistönvälittäjänä Ranskassa (Carte Professionnelle).

 

Habisol on tukenut suomalaisia ranskalaisessa asuntokaupassa vuodesta 2005 alkaen, jolloin Rivieran Suomi-seuran sihteerinä toiminut ja seudulla pitkään asunut Pirkko Heng sai paljon kyselyitä asunnon oston hankaluudesta. Samaan aikaan Suomessa asuva tytär, Pauliina Heng, kaipasi uusia työhaasteita ja haikaili töihin Rivieralle. Perheen isä, Rivieran Sophia Antipoliksen teknologiapuistossa uran tehnyt Petteri Heng keksi idean ja naiset polkaisivat toiminnan pystyyn. Petteriä tarvittiin pian mukaan kiireapulaiseksi.

Kysynnän yhä kasvaessa tiimi laajeni perheen ulkopuolelle. Syksyllä 2017 Pirkko ja Petteri Heng siirtyivät nauttimaan eläkepäivistä Rivieralla, mutta Habisolin toiminta jatkuu Pauliinan johdolla ja seudun parhaiden yhteistyökumppaneiden lisävoimin.

Pauliina Heng​

Pauliina on Habisolin perustaja ja toimitusjohtaja. Intohimo Ranskan Rivieraa kohtaan ja kaipuu viettää seudulla aikaa ajoivat Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistuneen yritysjuridiikan KTM:n ja sopimusasiantuntijana työskennelleen nuoren naisen yrittäjäksi vuonna 2005.

Rakkaus Rivieraan syttyi jo lapsena, isän ensimmäisellä työkomennuksella 1980-luvulla. Pauliinan koti on perhesyistä Suomessa, mutta Habisolin kautta Rivieran tunnelma on läsnä päivittäisessä elämässä ja tiivis yhteys alueeseen säilyy. ”On upea työ voida auttaa mukavia asiakkaita toteuttamaan unelmansa ja samalla tarttua ranskalaisen asuntokaupan joka kerta yllättäviin haasteisiin.”

Pauliinalla on kiinteistönvälittäjän pätevyydet sekä Suomessa että Ranskassa.

Suomen-Vahvimmat-Habisol-2010-2024

Compare listings

Compare