Nizza l’Archet / Blue Pearl

 • alk. 590 000 €
Route de Saint-Antoine, Terron, Saint-Antoine de Ginestière, Nizza, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France métropolitaine, 06284, Ranska
Nizza l’Archet / Blue Pearl
Route de Saint-Antoine, Terron, Saint-Antoine de Ginestière, Nizza, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France métropolitaine, 06284, Ranska
 • alk. 590 000 €

Yleiskatsaus

REF: 19763
 • Uudiskohteet
 • Asuntotyyppi
 • 2-3
 • Makuuhuoneet
 • 71-118

Yksityiskohdat

 • REF: 19763
 • Hinta: alk. 590 000 €
 • Koko: 71-118 m²
 • Makuuhuoneet: 2-3
 • Huoneet: 3-4
 • Asuntotyyppi: Uudiskohteet
 • Ekstrat : Merinäkymä, Uima-allas, Parveke, Parkkipaikka

Kohteen kuvaus

– Korkeatasoinen taloyhtiö, jolla lämmitetty uima-allas ja kuntosali
– Panoraamanäkymät kukkuloille ja merelle
– Valmistuminen: Asunnot ovat valmistuneet

Nizzan suositulle l’Archet’n länsirinteelle nouseva Blue Pearl täyttää vaativankin asukkaan unelmat. Vehreälle ja rauhalliselle rinnetontille rakentuvasta kohteesta aukeaa kauniit panoraamanäkymät Nizzaa ympyröiville kukkuloille ja merelle. Intiimiys, rauha ja luonnonläheisyys ovat kohteen avainsanoja. Neljästä rakennuksesta koostuvan Blue Pearlin tontin keskiöön, tyylikkäästi rakennusten suojaan jää vehreä ja runsas puutarha sekä kaunis, lämmitetty uima-allas. Parkkihalli tulee maan alle, ja kulku halliin tulee huomaamattomasti rakennuksen päädystä. Blue Pearl on intiimiydestään huolimatta lähellä palveluja. Vain vajaa 2 kilometriä erottaa uudiskohteen Nizzan rantabulevardista ja sen rannoista. Nizzan ydinkeskusta, lentoasema sekä kuulu A8-moottoritie ovat vain vajaan vartin ajomatkan päässä. Uudiskohteen edessä on lisäksi bussipysäkki, joka vie Nizzan keskustaan vaivattomasti ja nopeasti. Pian valmistuva raitiovaunulinja 2 tuo kaupungin sykkeen vielä lähemmäksi.

Tyyliltään Blue Pearl jäljittelee viime vuosisadan alun belle epoque -huviloista tuttua pelkistetyn tyylikästä, vaaleaa värimaailmaa. Maanläheisyyttä ja kontrastia on haettu vaaleasta, mineraalipitoisesta kivestä sekä lasitetuista terassikaiteista ja toisaalta lämpimästä puusta. Tyylikkyyttä tuo selkeät linjat, tilavat ulkotilat, isot ikkunat ja avaruus, joka toistuu niin uudiskohteen yhteisissä tiloissa kuin asunnoissa. Kolmekerroksinen uudiskohde käsittää asuntoja kaksioista neljän makuuhuoneen huoneistoihin. Kaikilla asunnoilla on väljät ulkotilat, ja kaikista avautuu esteettömät panoraamanäkymät Nizzaa ympäröiville kukkuloille ja merelle. Ulkotilojen suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty avariin näkymiin, ilman että terasseille olisi suoraa näkyvyyttä. Siksi suurin osa terasseista aukeaa taloyhtiön väljään puutarhaan ja uima-altaalle. Lämmitettyä uima-allasta ympäröi Välimereltä tuoksuva puutarha. Asukkaiden käytössä oleva kuntosali lisää arjen luksusta, ja tekee myös kuntoiluhetkistä intiimejä. Parkkihalli taloyhtiön autohallissa sekä ulkoparkkipaikat vieraille tuovat asumiseen käytännöllisyyttä.

Blue Pearl rakennetaan noudattamaan viimeisimpiä energiatehokkuusmääräyksiä. Lämmitys ja toisaalta asuntojen viilennys tapahtuu asuntojen itsenäisten lämpöpumppujen ansiosta energiatehokkaasti. Turvallisuudesta huolehtii turvakoodatut hissit, jotka kulkevat autohallista asuntokerroksiin. Alaovelta on videoyhteys kaikkiin asuntoihin, ja yhteisten tilojen valaistukset toimivat liiketunnistuksella. Asuntojen moderneja pohjaratkaisuja voidaan luonnehtiä avaroiksi, ja toisaalta intiimeiksi. Makuuhuoneet on mahdollisuuksien mukaan pyritty erottamaan oleskelutiloista, ja toisaalta luonnonvalon pääsy asuntoihin on maksimoitu. Jokaisen asunnon osalta kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi, ja keittiökoneet ja -kaapistot jokainen asukas ostaa itse.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi / Piha m² Imansuunta Hinta €*)
1. 3h + k 71,5 20 etelä + kaakko 590 000
0. 4h + k 118 16 + 6 + 135 etelä + itä 890 000
0. 4h + k 108,5 11 + 6 + 51 pohjoinen 990 000
*) Huom! Lisäksi parkkipaikka alk. 28 000 €. Keittiökoneet ja -kalusteet ostetaan erikseen.

Asunnon sijainti on suuntaa-antava

Avaa Google -kartassa

Compare listings

Compare
Search
Habisol
 • Habisol