Talon hankkiminen Ranskan Rivieralta

Ranskan Rivieralla asutaan monenlaisissa taloissa. Vanhan kaupungin kylätalot ovat vieriviereen rakennettuja, seinistään toisissaan kiinni olevia useampikerroksisia omakotitaloja, joilla tuskin on omaa pihaa, harvemmin terassiakaan. Tyypillinen on myös rivi-, pari- tai erillistalo suljetussa ”domainessa”, jossa voi olla asukkaille yhteinen uima-allas ja tenniskenttä. Moni haaveilee omakotitalosta omalla tontilla ja omalla uima-altaalla. Provencelainen maalaistalo suvun kokoontumispaikaksi kuulostaa idylliseltä. Rivieralta löytyy myös hulppeita huviloita, hotellirakennuksia, palatseja, linnoja ja viinitiloja ostettavaksi.

Monet taloa Etelä-Ranskasta haikailevat pohtivat, miten sen hoitaminen järjestyy, jos ei itse asu sitä vakituisesti. Rivieralla on saatavilla monenlaista apua puutarhan, uima-altaan, talon siivouksen ja postilaatikon tyhjennyksen kanssa. Naapureihin tai alueen talonmieheen on hyvä tutustua. Englanninkielisiä yrityksiä on olemassa yhä enemmän auttamaan talojen omistajia pitämään huolta omaisuudestaan. Myös Habisolin kontaktiverkostosta löytyy yrityksiä, jotka huolehtivat monesta talon ylläpitoon liittyvästä asiasta.

Miten löytää sopiva talo?

Etsimme juuri sinulle sopivia taloja ja huviloita Ranskan Rivieran tämänhetkisestä tarjonnasta. Järjestämme asuntonäytöt, kun pääset seudulle. Mikäli kaupat syntyvät, toimimme edunvalvojanasi 2-3 kuukautta kestävän prosessin ajan, jolloin autamme sinua ymmärtämään valtavan määrän asuntokauppaan liittyviä ranskankielisiä dokumentteja.

Koko asuntokauppaprosessin kattava palvelumme on maksutonta, mikäli et ole itse ollut aiemmin suoraan yhteydessä talon paikalliseen välittäjään tai rakennuttajaan. Lue lisää ranskalaisen asuntokaupan erikoispiirteistä ja Habisolin palveluista Usein kysytyt kysymykset -kohdasta. Esittelemme sivuillamme vain esimerkkejä tällä hetkellä myytävistä taloista. Näin saat yleisen käsityksen hinta-laatusuhteesta. Täytä hakukenttiin toiveesi ja paina “Etsi”-nappia, niin saat kriteerit täyttävät talot näkyville. Jos et löydä sopivaa taloa sivuiltamme, kerro meille mitä etsit, niin löydämme sen puolestasi.

Compare listings

Compare