Huoneiston hankkiminen Ranskan Rivieralta

Ranskan Rivieralla näyttää olevan valtava määrä kerrostalohuoneistoja myytävänä ja hintahaitari on hämmentävän suuri. Ranskalaisessa kiinteistönvälityskulttuurissa samaa asuntoa voi välittää useampi välittäjä, mikä saa huoneistojen määrän vaikuttamaan todellista suuremmalta. Rivieran asukkaiden tarpeet vaihtelevat myös suuresti – ihan tavallisesta kaupunkiasunnosta loisteliaaseen kattohuoneistoon.

Huoneiston hintaan vaikuttaa moni tekijä, ensimmäisenä sijainti. Kaupungilla, kaupunginosalla ja kadulla on merkitystä. Huoneiston kunto, kerros, ilmansuunta ja näkymä vaikuttavat paljon.

Taloyhtiön kunto ja ”standing” eli luokitus ovat huomioitavia yksityiskohtia. Rakennuksen tyyli – nizzalainen, bourgeois, art déco, moderni – voivat vaikuttaa huoneiston hintaan. Huoneiston yksilölliset ominaisuudet ja ”herkut” kuten parveke, terassi, uima-allas, hissi, parkkipaikka ja säilytystilat vaikuttavat sen arvoon.

Miten löytää sopiva huoneisto

Etsimme juuri sinulle sopivia kerrostalohuoneistoja Ranskan Rivieran tämänhetkisestä tarjonnasta. Järjestämme asuntonäytöt, kun pääset seudulle. Mikäli kaupat syntyvät, toimimme edunvalvojanasi 2-3 kuukautta kestävän prosessin ajan, ja autamme sinua ymmärtämään valtavan määrän asuntokauppaan liittyviä ranskankielisiä dokumentteja. Koko asuntokauppaprosessin kattava palvelumme on maksutonta, mikäli et ole itse ollut aiemmin suoraan yhteydessä huoneiston paikalliseen välittäjään tai rakennuttajaan. Lue lisää ranskalaisen asuntokaupan erikoispiirteistä ja Habisolin palveluista Usein kysytyt kysymykset -kohdasta. Esittelemme sivuillamme vain esimerkkejä tällä hetkellä myytävistä huoneistoista. Näin saat yleisen käsityksen hinta-laatusuhteesta. Täytä hakukenttiin toiveesi ja paina “Etsi”-nappia, niin saat kaikki kriteereitä vastaavat huoneistot näkyville. Jos et löydä sopivaa huoneistoa sivuiltamme, kerro meille mitä etsit, niin löydämme sen puolestasi.

Compare listings

Compare