Antibes / Bleu Azur

 • alk. 376 000 €
Chemin du Puy, Val Claret, Antibes, Grasse, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France métropolitaine, 06600, Ranska
Chemin du Puy, Val Claret, Antibes, Grasse, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France métropolitaine, 06600, Ranska
 • alk. 376 000 €

Yleiskatsaus

REF: 18216
 • Uudiskohteet
 • Asuntotyyppi
 • 1-2
 • Makuuhuone
 • 62-65

Yksityiskohdat

 • REF: 18216
 • Hinta: alk. 376 000 €
 • Koko: 62-65 m²
 • Makuuhuone: 1-2
 • Huoneet: 2-3
 • Asuntotyyppi: Uudiskohteet
 • Ekstrat : Merinäkymä, Parveke, Parkkipaikka

Kohteen kuvaus

– Tyylikäs kohde arvostetulla asuinalueella
– Kauniit meri- ja vuoristonäkymät
– Arvio valmistumisesta: loppuvuosi 2022

Uudiskohde Bleu Azur nousee arvostetulle ja rauhalliselle Le Puy’n asuinalueelle Antibesin keskustan läheisyyteen, puolimatkaan Nizzan ja Cannesin väliin. Bleu Azur tulee sijaitsemaan kauniilla ja vehreällä tontilla, tyylikkäiden taloyhtiöiden ja yksityisten huviloiden ympäröimänä. Etelässä avautuu Antibesin kaupunki ja upeat merinäkymät, pohjoisessa siintää Meri-Alppien jylhät vuoristonäkymät. Joistakin asunnoista siintää myös Nizzan Enkeltenlahti. Sijainniltaan Bleu Azur on erinomainen: Italian ja Espanjan yhdistävä moottoritie on vain viiden minuutin ajomatkan päässä, ja toisaalta Antibesin keskusta historiallisine nähtävyyksineen, ostos- ja illanviettomahdollisuuksineen ja hiekkarantoineen on vain reilun 5 minuutin ajomatkan tai 20 minuutin kävelymatkan päässä. Lähin ruokakauppa on parin minuutin kävelyn päässä. Nizzan lentoasemalla ajaa 20 minuutissa.

Elegantin Bleu Azur’n arkkitehtuuria leimaa moderni yksinkertaisuus, linjakkuus ja vaaleat hiekan sävyt. Parvekkeiden ja terassien kaiteet ovat maitolasista, ja kokonaisilmettä leimaa isot liukuovet, jotka johtavat asunnoista ulkotiloihin. Vain kolmikerroksisessa rakennuksessa on ajan henkeen viherkatto, ja rakennusta tulee ympäröimään vehreä, välimerellinen puutarha. Intiimi uudiskohde on täysin suljettu, ja se sinne rakennetaan asuntoja kaksioista kolmen makuuhuoneen huoneistoihin. L-muotoinen rakennus takaa kauniit näkymät kaikilta parvekkeilta, terasseilta ja puutarhoista, ilman vastapäistä asutusta. Koillisen asunnoista avautuu kauniit vuoristomaisemat, ja kaakkoon katsovista asunnoista näkyy Nizzan silhuetti ja lounaassa siintää Antibesin kaunis kaupunki. Monesta asunnosta pilkahtelee myös Välimeri.

Bleu Azur rakennetaan vastaamaan RT2012-energiatehokkuusmääräyksiä. Turvallisuuden takaa jalankulkuportilla oleva turvakoodi, sisääntuloaulojen videopuhelimet, ja autohallin portin avaa vain asukkaiden käytössä olevat kaukosäätimet. Kulku autohalliin on rakennuksen itäpuolelta, ja siellä on autopaikkojen lisäksi tilaa skoottereille, pyörille ja lastenvaunuille. Kaksi hissiä liittää autohallin kerrokset asuinkerroksiin, ja ne toimivat ainoastaan turvakoodeilla. Sisääntuloauloja ja porraskäytäviä leimaa moderni tyylikkyys. Väljyys ja toisaalta liiketunnisteinen valaistus tuovat asumismukavuutta ja kertovat laadusta. Asuntojen pohjaratkaisut ovat käytännöllisiä ja avaria, ja niissä maksimoidaan luonnonvalon pääsy huoneistoihin läpi vuoden. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi, ja keittiön koneet ja varusteet jokainen asukas ostaa itse.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi ja puutarha m² Ilmansuunta Näkymä Hinta €*)
0. 3h + k 62,12 7,22 + 4,29 + 22,23 koillinen + kaakko   376 000
0. 2h + k 52,44 10,21 + 86,04 koillinen + kaakko meri 398 000
1. 3h + k 62,12 7,22 + 4,29 koillinen + kaakko meri 430 000
0. 3h + k 65,48 10,16 + 49,35 koillinen + luode meri 476 000
*) Huom! Lisäksi autotalli 2 autolle alk. 35 000 €. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

Asunnon sijainti on suuntaa-antava

Avaa Google -kartassa

Compare listings

Compare
Habisol
 • Habisol