SIVUSTOAMME PÄIVITETÄÄN. VALITETTAVASTI JOTKUT TOIMINNOT EIVÄT EHKÄ TOIMI VIELÄ HALUTULLA TAVALLA. PAHOITTELEMME ASIAA.

Saint-Paul de Vence / Le Jardin des Arts

 • alk. 980 000 €
Chemin de Sainte Claire, Saint-Paul-de-Vence, Grasse, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France métropolitaine, 06570, Ranska
Chemin de Sainte Claire, Saint-Paul-de-Vence, Grasse, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France métropolitaine, 06570, Ranska
 • alk. 980 000 €

Yleiskatsaus

REF: 15085
 • Uudiskohteet
 • Asuntotyyppi
 • 2-4
 • Makuuhuoneet
 • 98-232

Yksityiskohdat

 • REF: 15085
 • Hinta: alk. 980 000 €
 • Koko: 98-232 m²
 • Makuuhuoneet: 2-4
 • Huoneet: 3-5
 • Asuntotyyppi: Uudiskohteet
 • Ekstrat : Merinäkymä, Uima-allas, Parveke, Parkkipaikka

Kohteen kuvaus

– Luksustasoa, merinäkymiä, palvelut lähellä
– Lämmitetty uima-allas, kuntosali, talonmies, puisto
– Asunnot ovat valmistuneet

Tämä harvinaislaatuinen ja erittäin korkeatasoinen taloyhtiö, Le Jardin des Arts, on rakenteilla kävelymatkan päähän Saint-Paul de Vencen kuuluisasta taiteilijakylästä, jossa aika pysähtyy vaellellessa vanhan kaupungin kujia ja ihaillessa taidegallerioiden ikkunoita. Myös kylän pikkukaupat, laaturavintolat ja kahvilat houkuttelevat ohikulkijoita monipuolisella tarjonnallaan. Nizzan lentokentälle ajaa n. 20 minuutissa ja taloyhtiön läheltä kulkee bussi mm. Nizzan keskustaan.

Le Jardin des Arts’lle on saatu Saint-Paul de Vencen kylän sääntöjen suhteen poikkeuksellinen lupa rakentaa kolme rakennusta käsittävä, matala ja maisemaan sulautuva taloyhtiö vain 19 onnekkaalle omistajalle. Rinnetontin ansiosta kaikista asunnoista avautuu henkeäsalpaava näkymä alas laskeutuvaan laaksoon ja monista asunnoista näkymä jatkuu horisontissa siintävälle merelle saakka. Yli 2 hehtaarin suuruisen tontin alaosaan jäävä puistoalue sekä sen alapuolella jatkuva, taloyhtiön oma metsä takaavat, ettei yhtiön eteen tule maisemaa häiritseviä rakennuksia.

Le Jardin des Arts’iin valmistuu erittäin laadukkaasti ja korkeatasoisilla materiaaleilla viimeisteltyjä, tilavia asuntoja, joilla kaikilla on vähintään 35 m2:n terassi. Asunnot suuntautuvat optimaalisesti etelään tai lounaaseen. Asuntojen ikkunat ovat mahdollisimman suuret, lattiaan saakka ulottuvat liukuovet, jotta maisemaa voi ihailla sisätiloista saakka. Arkkitehti on suunnitellut asuntojen terassit siten, että asukkaiden oma rauha säilyy eikä naapureista ole juurikaan haittaa. Ennestään rauhallisen tontin rauhaa lisää se, että kaikki autopaikat sijaitsevat maan alla.

Taloyhtiön asukkaat nauttivat lämmitetystä uima-altaasta, kuntosalista sekä yhtiön alueella asuvan talonmiehen palveluista. Yhtiö on täysin aidattu ja videovalvottu. Asunnot lämpiävät ja viilenevät ilmalämpöpumpulla. Asuntojen tekniikka on pitkälti automatisoitu ja esim. valaistusta, lämpötilaa ja lukitusta voi ohjata etäisesti. Asukkaat voivat tilata yhtiöltä palveluita, kuten siivousta, viherkasvien hoitoa, remontti- ja asennustöitä sekä asunnon valmistelua omistajien tai vieraiden saapumista varten. Kylpyhuoneet ja keittiöt kalustetaan valmiiksi korkeatasoisilla koneilla ja kaapeilla.

Le Jardin des Arts’n rakennuttaja, arkkitehti, sisustusarkkitehti ja puutarha-arkkitehti ovat kaikki erittäin nimekkäitä ammattilaisia, joilla on vaikuttava lista referenssikohteita.

Hintaesimerkkejä

KerrosAsuntoAsuinala m²Terassi ja puutarha m²IlmansuuntaHinta €*)
1.3h + k97,9146 + 75,50 itä980 000
0.3h + k116,1143,55lounas1 350 000
0.3h + k115,6343,70 + 38etelä1 400 000
0.3h + k114,5342,34 + 52etelä1 450 000
1.5h + k231,7069,95etelä2 800 000
*) Hinta sisältää yhden kellarivaraston sekä niin monta autotallia kuin asunnossa on makuuhuoneita. Hinta sisältää myös keittiön koneet ja kalusteet. Kodinhoitohuone kalustetaan erikseen omien toiveiden mukaisena.

Kysy meiltä saatavuus ja pohjapiirrokset!

Asunnon sijainti on suuntaa-antava

Avaa Google -kartassa

Compare listings

Compare
Habisol
 • Habisol